Vergaderkalender


Voor ons als ouderraad van basisschool Sint-Antonius start er ook een nieuw schooljaar. Een nieuw schooljaar waarin we terug enkele activiteiten willen organiseren. Zoals een papierslag, een ontbijt en afsluiten met een spetterend schoolfeest.

Naast deze activiteiten proberen we ook onze kleuters en leerlingen te verwennen. De voorbije jaren hebben we telkens voor iedere vakantie een traktatie gegeven zoals een pannenkoek, ijsje, chocolade-ei of cake. Daarnaast ondersteunen we ook de school en kinderen door het aankopen van materiaal en dragen we een deel bij in de kostprijs van de schoolreis.

Op onze website en facebook zijn er foto’s terug te vinden van de voorbije activiteiten en van het materiaal dat we hebben aangekocht.
Op onze vergaderingen, waarin we dit alles organiseren, is er ook ruimte om samen met de directie en enkele leerkrachten te spreken over het schoolbeleid, werking van de school of zelfs ideeën aan te brengen.

Wil je eens proeven van onze ouderraad, kom dan naar onze eerste vergadering op woensdag 12 september 2018 om 20u. Onze vergaderingen vinden steeds plaats in de balkonzaal van het parochiaal centrum. De ingang is via parochiaal centrum, Balgerhoeke 180.
Heb je geen zin of tijd in vergaderingen en organiseren, maar wil je wel helpen op de activiteiten? Dat kan, stuur een mail en geef je op als ‘helpende hand’.

De volgende vergaderingen zijn gepland op:

Woensdag 11 september 2019
Woensdag 9 oktober 2019
Woensdag 4 december 2019
Woensdag 5 februari 2020
Woensdag 1 april 2020
Woensdag 10 juni 2020