Realisaties


De ouderraad zet zich op verschillende vlakken in voor de kinderen op school.

Door het organiseren van activiteiten (Halloween, quiz, schoolfeest…) proberen we geld in te zamelen. Met dat geld proberen we de kinderen en alle klassen extra te ondersteunen bij de aanschaf van allerlei spullen.

Voor het begin van een vakantie worden alle kinderen op school getrakteerd. Denk maar aan de wafels, chocolademelk, paaseieren en ijsjes.  Af en toe proberen we ook wat grotere projecten uit te werken.

Dit alles kunnen wij enkel realiseren dankzij de deelname van jullie als ouders, grootouders, familie en vrienden aan de activiteiten, waarvoor onze dank.

Recent zijn de ‘wensbriefjes’ ontstaan.

Iedere leerkracht kan een wensbriefje indienen waarop genoteerd staat wat ze graag zouden krijgen. Dit kan speelgoed zijn of ander materiaal waar ze nood aan hebben in de klas. De ouderraad probeert dan in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk wensbriefjes te vervullen.

Hieronder vind je foto’s van enkele vervulde wensen en andere projecten. Door op de foto te klikken krijg je een grotere versie te zien. Meer foto’s van onze activiteiten vind je in het fotoalbum.