Volgende activiteit


 SUMMER@SCHOOL

Dag peuter, kleuter, leerling, oud-leerling, ouder, grootouder of sympathisant,

De ouderraad organiseert dit jaar terug het schoolfeest van basisschool Sint-Antonius. Na de geslaagde edities van de voorbije jaren gaat het terug door in en rond  CC Den Hoogen Pad in Adegem.

U bent allen van harte welkom vanaf 12u. Iedereen, die wil, kan genieten van een heerlijke barbecue.  Via het inschrijvingsformulier kan u zich hiervoor inschrijven vóór 14 juni !

Het aantal plaatsen hiervoor is beperkt, dus tijdig inschrijven!   VOLZET = VOLZET!

Vanaf 13u kunnen de kinderen zich uitleven op verschillende activiteiten.

De funbus komt terug naar ons schoolfeest. Hij brengt gekke fietsen, reuzespelen, springkastelen en een ballenbad voor de allerkleinsten mee.

Zoals de voorbije jaren kunnen de kinderen zich laten omtoveren in hun superheld. Ze kunnen kiezen voor de schminkstand, een coole glittertattoo, een spetterend kapsel met leuke accessoires en flashy nagels. Bij dit alles hoort natuurlijk ook een foto achter de foto Wall met hun superhelden!

Voor de kinderen vanaf het 4de leerjaar hebben we terug een uitdagende attractie.

Ze kunnen zich uitleven op een Demolition Extreme.

Om deel te kunnen nemen aan alle activiteiten vragen we een bijdrage van 5 euro per kind (de dag zelf te betalen). Hiervoor hebben de kinderen een ganse namiddag speelplezier en kunnen ze een prijs kiezen in het prijzenloket.

Graag doen we nog een warme oproep naar helpende handen! We zoeken nog obers, barpersoneel, personen voor de haartooi, opbouwen en opruimen…

U kan zich opgeven om bepaalde uren te helpen. Als u interesse hebt om te helpen tijdens het weekend van het schoolfeest, dan kan u dit melden door een mailtje te sturen naar info@orsa.be, we nemen dan contact met u op om verder af te spreken.

Tot dan!

De ouderraad en het schoolteam van basisschool Sint-Antonius.

Affiche schoolfeest